Corona sneltest

Zakelijke corona snel test haaglanden

Personeel wat verkouden is heeft een goede reden om thuis te blijven en zich te laten testen. Echter duren testuitslagen soms een aantal dagen waardoor personeel tot een week thuis kan zitten. De sneltest van coronatesthaaglanden.nl een biedt betrouwbare uitslag binnen 20 minuten. Zorgpersoneel kan de test afnemen bij uw personeel thuis of op kantoor.

 

 

Corona snel test bij uw personeel thuis

Opgeleid zorg personeel komt voorbereid bij u thuis om de corona test af te nemen. De tests die worden gebruikt zijn goedgekeurd door de overheid en hebben een sensitiviteit van 96.7 en specificiteit van 99.2%. 

Het zorgpersoneel neemt alle maatregelen omtrent bescherming erg serieus. Wij vragen u dit ook te doen.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in

Geef in het formulier aan om hoeveel personen het gaat.

Kies uw betaalmethode

Geef aan of u een aantal tests per maand wilt afnemen of per stuk en kies uw betaalmethode.

Wordt thuis getest

Wij maken afspraken met u en uw personeel over de testdata.

Veilig thuis laten testen voor maar €99,99

Steeds meer mensen willen zich laten testen vanwege Corona gerelateerde klachten. De wachttijden zijn erg lang waardoor de kans groot is dat u een week in quarantaine moet.

De GGD test uitslagen duren meestal 1 tot 2 dagen. Hierdoor zitten veel mensen onnodig thuis. Door een samenwerking met ondernemers en artsen kan coronatesthaaglanden.nl de goedgekeurde corona sneltest aanbieden. Het zorgpersoneel komt onder veilige omstandigheden bij u thuis om u te testen. U krijgt de uitslag binnen 20 minuten!

Flexibel in te plannen
Binnen 20 min resultaat
A geriatric doctor visiting an elderly patient at home to take blood pressure. However, both the patient and the geriatrician doctor are required to wear masks during a pandemic.
Goedgekeurde sneltests

De test die wij gebruiken is goedgekeurd door de overheid.

Snel en gemakkelijk uw aanvraag indienen

[formidable id=2]

Meest gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Wij voeren uitsluitend de Abbott Covid-19 antigeentest uit. In mei heeft de WHO onder nummer EUL Number: EUL-0503-027-00 goedkeuring gegeven aan Abbott om sneltesten beschikbaar te stellen aan professionele beroepsbeoefenaren. In Nederland betreft dit BIG-geregistreerde beroepsbeoefenaren.

Ja! Deze test is goedgekeurd door de overheid. De goedgekeurde tests van de Amerikaanse bedrijven BD en Abbott zijn tijdens het onderzoek gebruikt in teststraten in Utrecht en Breda en op Aruba. Aan dit onderzoek deden in totaal 1.529 personen mee. Ter controle is in die gevallen ook een PCR-test afgenomen.

De meetmethode verschilt van de PCR-test: de sneltest is een zogeheten antigeentest en meet de aanwezigheid van bepaalde virus-eiwitten, terwijl de PCR kijkt hoeveel er van het virus zelf aanwezig is. Maar dat laatste kan dus alleen met kostbaar en intensief laboratoriumwerk, waar vaak vier tot acht uur overheen gaat.

De test is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus partikels in speeksel, de test is betrouwbaar vanaf de eerste tot en met de zevende ziektedag en wijst, indien positief, op actieve ziekte.

 Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u of uw medewerker zo comfortabel mogelijk te maken.

Heeft u meer vragen?

Neem dan snel contact op

Stop corona

Corona sneltest

Contact informatie:
Corona sneltest thuis: