Lead Scheduling bij Site Turnaround 2016 Neste

Neste, op de Maasvlakte, is de grootste hernieuwbare biobrandstoffabriek van Europa welke in september 2011 is opgestart.

Advando is in 2014 door Neste Oil benaderd voor het vervullen van de Lead Scheduler rol voor hun site Turnaround in het voorjaar van 2016. Dit was de eerste Site Turnaround sinds het bestaan van de Neste Oil vestiging op de Maasvlakte.
Dit betekende dat Advando, naast het implementeren en toepassen van de Best Practices op het gebied van Turnaround Scheduling, ook de software (Primavera P6) hiervoor heeft ingericht, zodanig dat deze voldeed aan de verwachtingen en eisen van de opdrachtgever en bovendien op de juiste manier communiceerde met de werkvoorbereidings software.

De totale scope voor deze Site Turnaround omvatte zowel Maintenance – als Project Scope en vertegenwoordigde in totaal zo’n 100.000 manuren welke allen in het volledig integrale schedule (SD/SU) waren verwerkt en welke tijdens de executie fase door middel van de zogenaamde Dynamic Scheduling Methodiek (DSM) werden aangestuurd en gemonitored.

Artikel informatie

Leestijd

[rt_reading_time label="" postfix="minuten" postfix_singular="minuut"]

Onderwerp

Meer artikelen

Goed artikel? Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant voor u.