Corona sneltest

Corona snel test haaglanden

Goedgekeurde corona sneltests in de regio haaglanden. Een samenwerking van artsen en ondernemers die het mogelijk maken een corona test af te nemen waarbij de uitslag binnen 20 minuten duidelijk is. 

Corona snel test bij u aan huis?

Opgeleid zorg personeel komt voorbereid bij u thuis om de corona test af te nemen. De tests die worden gebruikt zijn goedgekeurd door de overheid en hebben een sensitiviteit van 96.7 en specificiteit van 99.2%. 

Het zorgpersoneel wat bij u thuiskomt neemt alle maatregelen omtrent bescherming erg serieus. Wij vragen u dit ook te doen.

Hoe werkt het?

Plan een afspraak in

Kies gemakkelijk een tijd welke voor u het beste uitkomt tijdens het bestelproces

Kies uw betaalmethode

Kies of u vooraf wilt betalen via iDeal of ter plekke door middel van pin.

Wordt thuis getest

We komen in een veilig outfit bij u thuis om de test af te nemen. U heeft het resultaat binnen 20 minuten.

Veilig thuis laten testen voor maar €99,99

Steeds meer mensen willen zich laten testen vanwege Corona gerelateerde klachten. De wachttijden zijn erg lang waardoor de kans groot is dat u een week in quarantaine moet.

De GGD test uitslagen duren meestal 1 tot 2 dagen. Hierdoor zitten veel mensen onnodig thuis. Door een samenwerking met ondernemers en artsen kan coronatesthaaglanden.nl de goedgekeurde corona sneltest aanbieden. Het zorgpersoneel komt onder veilige omstandigheden bij u thuis om u te testen. U krijgt de uitslag binnen 20 minuten!

Flexibel in te plannen
Binnen 20 min resultaat
A geriatric doctor visiting an elderly patient at home to take blood pressure. However, both the patient and the geriatrician doctor are required to wear masks during a pandemic.
Goedgekeurde sneltests

De test die wij gebruiken is goedgekeurd door de overheid.

Plan gemakkelijk en snel uw afspraak in

Meest gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Wij voeren uitsluitend de Abbott Covid-19 antigeentest uit. In mei heeft de WHO onder nummer EUL Number: EUL-0503-027-00 goedkeuring gegeven aan Abbott om sneltesten beschikbaar te stellen aan professionele beroepsbeoefenaren. In Nederland betreft dit BIG-geregistreerde beroepsbeoefenaren.

Ja! Deze test is goedgekeurd door de overheid. De goedgekeurde tests van de Amerikaanse bedrijven BD en Abbott zijn tijdens het onderzoek gebruikt in teststraten in Utrecht en Breda en op Aruba. Aan dit onderzoek deden in totaal 1.529 personen mee. Ter controle is in die gevallen ook een PCR-test afgenomen.

De meetmethode verschilt van de PCR-test: de sneltest is een zogeheten antigeentest en meet de aanwezigheid van bepaalde virus-eiwitten, terwijl de PCR kijkt hoeveel er van het virus zelf aanwezig is. Maar dat laatste kan dus alleen met kostbaar en intensief laboratoriumwerk, waar vaak vier tot acht uur overheen gaat.

De test is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus partikels in speeksel, de test is betrouwbaar vanaf de eerste tot en met de zevende ziektedag en wijst, indien positief, op actieve ziekte.

 Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u of uw medewerker zo comfortabel mogelijk te maken.

Heeft u meer vragen?

Neem dan snel contact op

Corona sneltest

Contact informatie:
Corona sneltest thuis: